tiistai 26. helmikuuta 2013

Jyhyyy! Roppe unia!

Hehee, tästä tulee pitkä postaus! Kerron siis mun Robin- unia :D NÄÄ EI OO JÄRKÄS!

1.  Olin kaverin kanssa Simerockissa Rovaniemellä Robinin keikalla. Keikan jälkeen me mentiin pyytään nimmaria siihen. Noooh, sitten Roppe tuli, kaikki alko kiljuun ja hyppiin ja Roppe jako nimmarit. Sit mä jäin mun kaverin kanssa siihen seisomaan et jos saatais yhteiskuvat. Sitten Roppe pyys meitä keikkabussiin. Oltin ihan "IIIIK, et oo tosissas?!?!?!" kamun kaa :DD Nomut sit me mentiin, ja ROBIN lähti ajamaan! Okei, se törmäili keskellä kaupunkia tolppiin ja yhesti tietyömaalle xd Robin, ei sun sovi vielä ajaa! :D

2.  Hm.. No tää uni tapahtu sen jälkeen ku kommentoin Robinin instagram kuvaan et "Jos et kerro mitä haluat joululahjaks nii lähetän sulle vaan tikkarin!". Tavallaan painajainen D:: Eli unessa Robin suuttu mulle ja alko valittaan.. En onneks muista miten xd Robin, elä nyt! Se oli vitsi D::

3.  Ja kyllä, Roppe kaatu samana päivänä rinteessä, ku näin tän unen!
Oltiin äitin kanssa jossaki ja oltiin just saatu tavarat mökkiin. Sit mä tiesin et Roppe oli laskettelemassa, nii menin hiihään siihen lähelle.
Sit mä näin Ropen ja se lasketteli hyvin. No sit se kaatu yhtäkkiä pää eellä maahan ja sukset lähti irti. Sit mä olin ainoa siinä lähellä, niin tietenki menin auttaan. Poika oli tajukankaalla ja mä vähän taputtelin poskea ja kyselin kuuleekse ja mainittin nimen pari kertaa. Sit se nous istuun ja Samppa tuli siihen. Mä otin puhelimen valon ja katoin Robinin kasvoja, niin Ropen kasvot oli ihan arvilla. Lähettiin sit lähimpään kahvilaan.
Mä pietin Ropesta kii ku talutin sen potkuriin istuun. Sit me lähettiin sillee, et Samppa meni eellä ja näytti tietä ja mä potkuttelin perässä. Sitku oltiin kahvilassa niin tarjosin kaikille kolmelle kaakaot, puhistin Ropen haavat ja sit lähettiin. Sit ku me oltiin kävelty vähän, nii mä olin ihan maassa, koska mulla kävi Robinia niiiin sääliksi!
Sit Samppa ja Roppe otti mua kädestä kii ja sano et ei mitään hätää. Sitku oltiin mökeillä, niin tajusin et Robin asu mun naapurissa. Robin kysy multa, et nähtäskö huomenna, johon mä vastasin et joooo! Ja kävin halaamassa Roppee ja kävelin oman mökin sisälle.
Sit äiti tenttas missä mä olin ja selitin, et "Robin kaatu ja me meniin Samppa, Robin ja minä käymään kahvilassa. Sit et me nähään huomenna." sit äiti nyökkäs ja vähän hymyili."

4.  Sitten se, kun mä tulin unessa koulusta kotiin ja menin omaan huoneeseen. Päätin sit mennä tietokoneelle mun sänkyyn ja makoileen ja laiskotteleen. No.. Aikamoinen yllätys ku kiipesin tikkaat ylös (mulla siis parvisänky) ... ROBIN nukku siellä xDD Mä herätin sen ja kysyin et "Mitä ihmettä sä täällä teet? O__o" Tyyppi katto silleen "Mä asun täällä". No, oli aika jännää :DD


Siinä oli muutama uni. Näitä tulee lisää kunhan vaan saan mieleen ne unet ja ku nään uusia :))))) Kommentoikaahan !

YOUTUBE: xegajable  (tilatkaaaa!)
INSTAGRAM: sufffeli  (seuratkaa! Seuraan mahdollisesti takaisin! :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti