maanantai 24. joulukuuta 2012

Joululahjojaaaaa :3

Moigga! :3

Mitä Robin- aiheisia lahjoja te saitte? Mä sain 3 eriä: Päiväkirja, koulupöydälle alusta aj uus Chillaa- albumi, koska edellinen meni hukkaan :):) :DDDDD

Ja sit järkkäri, millä saa keikoilta mahtavia kuvia!!! Lisään noi kolme Robin juttua sinne fanitavaralistalle :) Miten muuten teidän joulu meni? Mul meni hyvin! Jjuu.. Mul soi nyt tossa se Chillaa <3 Ainiin! Se on se sama mikä mulla oli alunperin, eli DELUXE! I'am happy! :3 eikuhäh? XD

Mutjoo, lähen tästä kuvailemaan ulos, ja otan mun fanitavaroista kuvan ja lisään sinne fanitavaralistan loppuun illemmalla tai huomenna (:

lauantai 22. joulukuuta 2012

Päivittelen

Huu, en ookkaa pitkään aikaa päivitelly tänne. No, mä tässä näin taas outoa unta, jossa oikeesti piti olla Robin mein liikunnan open sijaan xD

Okei siis siinä unessa olin koulussa, ja sit "Robin" tuli luokkaan. Sit mä kysyin, et millon on seukit keikat pohjosessa. "Roppe" vastas, et 'Joskus syksyllä'. Okei, mä sit heräsin unesta ja tajusin, et hei.. Se ei ollu Robin vaan mein koulun LIIKUNNAN OPE! Olin siinä vähän ymmälläni et juu..

Katoin yhen Chaos Tuben videon, mis oli eri julkkiksii jotka toivotti hyvää joulua. Sit Robin oli siinä kans, mut Roppe kyl vähän urpoili. Linkkaan videon tähän loppuun sitte (:
Robinilla oli videossa aivan ihanat ilmeet x) Varsinki sillon, ku se nauro <33 Sillon Robin oli söpö :3

Tein niistä nauru ilmeistä kuva kollaasin:

Aivan ihana <3<3 Tohon valkoseen ruutuun tulee sit teksti!


Muuten! Aattelin tehä jotain Robiniin liittyvää joulukoristehöpötystä! Esim. joulukuusen koristeen :3

Myös jonku, et pakettiin joku tollanen kollaasi kuva ja valkoseen ruutuun kirjoten "Hyvää joulua _____:lle" Mitäs mieltä ootte?

Mut nyt linkkaan tähän sen Chaos Tuben videon!

http://www.chaostube.net/

Sen kuvan alla on se video. Alkaa Robinista ja loppuu Robiniin :D

Hyvää joulua kaikille! Laitan tänne sit seuraavaks postauksen, missä esittelen kaikki lahjat jos on jotain Robin aiheista. Jos ei, nii kerron vaan miten joulu meni! :)))

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

2012 'dokumentti' - Robin: omat kokemukseni

http://www.youtube.com/watch?v=AXmvpyAcmXA

Jes! Sain tehtyy ton 'dokumentin' valmiiks ja pystyin lataan sen YouTubee!
Oisko mielipiteitä?

Toi kertoo niinku, et millanen tää vuosi on ollu ku Robin tuli kuvioihin ja sit nii :D

torstai 13. joulukuuta 2012

Robin painajainen D::

Kuten otsikkoki kertoo, nii näin painajaista. Jatosiaan, Robin oli siinä!
Mä kirjotan eka edellisestä illasta/yöstä.. Taino kumminki ennenku pistin nukkuun ja näin unen.
Mä menin normisti 'nukkuun'. Olin kuitenki hetken koneella. No, sit en jaksanu enää olla koneella, ku tuli hirrrween kuuma ku kone surisi! Puhelin käteen>instagrammiin>Robin>kuvia katteleen>kommentoin. Kommentoin siihen, et "Robin NYT vastaa! Mitä sä haluut joululahjaks? Jos et kerro, nii lähetän vaan tikkarin :D" noin. No, sit mä pistin nukkuu. Aamulla, mun oli pakko, ihan PAKKO tarkistaa insta, koska se painajainen oli niin toden tuntunen :'<
JA!! Tää on mun mielestä painajainen, koska Robin on oikeesti kiltti ja ystävällinen. Täs unessa hän oli ilkeä :(

Uni:

Mä katoin unessa instagrammii et "JES, vihdoin Roppe vastas mun kommaan!" mut se ei ollu kiva sittenkää! Koska, ku luin sen Robinin vastauksen, nii siinä luki näin "Miks mä kertoisin mun joululahjatoiveet ku muutenki uhkailit mua?"
Sit mun ilme siinä unessa oli O_____O''?
Ja kun mä heräsin, nii tajusin, et se kirjotti siihen kommenttiin sen takii ehkä niin, etä sanoin "jos et kerro, nii lähetän vaan tikkarin :D".

Mut ONNEKS se oli vaan uni, ja Robin on oikeesti ystävällinen ja kiltti, jokseenkin vähän urpo :D



perjantai 7. joulukuuta 2012

Dissaajat, miksette ymmärrä?

Kirjotin Robinin dissaajille lyhyesti tekstin fb:n ja yt:n puolelle, mut haluun tehä vähän pitemmästikki, koska.. No, lukekaa tää eka!

Dissaajille:
Nonii, kuulkaas! Robin, tuo laulajahurmuri on ihminen siinä missä me muutki! Miks Robinia pitäis dissata, koska laulajan ura ei tee Robinista sen erikoisempaa mitä me muut. Vaikka Robin onki paljon telkkarissa sun muissa haastatteluissa, niin TERVEJÄRKISET HOI! Älkää te haukkuko Robinia. Robin on 14 vuotias nuori miehen alku, joka vaan toteuttaa omaa unelmaansa.
Ja joo, ymmärrän jos ette tykkää pojan laulusta tai tyylistä, mutta pitäkää se silloin omana tietonanne. Teette itsestänne naurettavia  ja lapsellisia käytöksellänne.

Itse en tykkää Tuulista, koska mielestäni matkii Robinia. No, en siltikään mene haukkumaan häntä facebookkiin tai Youtuben videoihin. Mihin teidän järki on kadonnu?

Ja Robin, me fanit välitetään susta ja tuetaan. Me rakastetaan sun musaa ja muutenki. Vaikka sä joskus urpoiletki, niin se ei tee meidän mielestä susta yhtään huonompaa mitä oot nyt! Mun pakko sanoo mun mielipiteet Ropesta:

Robin on komee, sulone ja söpö. Ulkonäön lisäks hänellä on aivan ihana lauluääni ja luonnekkin on sellainen, mitä en oo muilla pojilla ennen nähnykkään!
Sori ku mä tässä herkistelen, mut mun on tähän loppuun pakko sanoo et Robin...

Sä oot meidän fanien oma Urpo  Me ollaan sun tukena, ja oo ylpee siitä mitä sulla nyt on! 
Tää sun ura ei lopu lyhyeen jos se faneista on kiinni! 

"En mä koskaan susta irti päästää voi
 Sä oot kuin melodia
 Joka soi, joka soi, joka soi ja soi
 Luupilla mun korvissa!" 





Facebook- sivu Faniblogille!

Mä sain sen tehtyääää! Siis sivun facebookkii tosta mun Robin- fanisivusta! Käykäähän siis tykkäilemässä! Ja lukijaksi sitten Fanisivulla, linkki oikeassa reunassa!

Fb sivu: https://www.facebook.com/e.virallinenrobinfanisivu?skip_nax_wizard=true#

Kävin kattoos sen Roben elokuvan :3 Se oli IIIIIIHANA! Tulisjo kauppoihin, tai en oo varma tuleeko se edes, mut jos tulee, ni ostan heti julkasupäivänä! Jaaa viellää.. Haha :D Nauroin Robinille siinä leffassa! Se oli niiiiin URPO mitä mä just kuvittelin!

Mulla jäi elokuvastaki mieleen se "Njäh!" ja kans pusukala .3.
Mitä teillä jäi mieleen?

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pusukala .3.

Robin The PUSUKALA!

No mitäääää? Siinä leffassa Robbe vähän urpoili! Mm näin: .3.    =   Pusukala

Se leffa oli muuten iiiihana <33 JA HUOMENNA MEEN KATTOON NIGHTMARE- PAINAJAINEN MERELLÄ ELOKUVAN, JA OTAN SILLON SEN ROBIN- JULISTEEN MUKAAAAAAN!!! Voihan peppu, ne loppu tänään ni en saanu :<

---

Tein eilen joululahjalistan :33 Siinä on mm. Robiniin liittyviä juttuja, hahaa, kiusaan äitä silleen, et pistin siihen listaan myös 14.12.2012 helsingin keikan lipun >8DD siis toiveena.. Ku Robin laulaa Hartwallilla sillon Tulkoon joulu kappaleen.
Sen haluisin kyl nähä.. Sillon vois olla mahiksia myös nähä se ja saaha YHTEISKUVAAAAA <33<3<3<3<33<3<3<3<333<<3333

Okei joo.. Mut kuitenkinn! Ku äiti haluaa nähä Diandran "Didin" livenä, niin tuolla toteutuis sen toive ja mun toive :33

tiistai 4. joulukuuta 2012

"Haluan sun palaavan"

Mullon ikävä:< Haluun keikoille, riehumaan ja bailaamaan! Ikävä Robbee ja sen live keikkoja!
<3
Ois mahtavaa jos munjoululahja toteutus, ja saisin lipun sinne maailman ihanimmat joululaulut keikalle :3 Näkis Robbee taas! Se leffaki..Yh, haluun nähä sen!!

Mitä mä tässä herkistelen? Noh, tää on totta! Älkää hei dissakko pliis? ;<

Puuttuva palanen
Haluan sun palaavan

Unia ja unia

Oon nyt nähny ihan HIRVEESTI unia, missä Robin on jotenki osana sitä!
Viimeyönäki näin yhen, mut en muista siitä mitään, paitsi et Robin oli mun vieressä seisomassa :3

----
Ja huomenna kampaajalle jee! Dipdyet <3 Jajaja jos ehtii, niin ROBIN ELOKUVAA KATTOON! JESJES!!
Saatan näkyä siinä, mutta kerron huomenna lisää jos ehin mennä kattoo sen :3

maanantai 3. joulukuuta 2012

Miss Mixin juliste *w*

Äiti toi mulle Miss Mix lehden mun huoneeseen, ku tein läksyjä. Sit mä (niinku aina) eka katoin julisteet. Justimusfilms, Marilyn Monroe, OneDirection JA! ROBIN!
Arvatkaa vaan juoksinko taloa ympäri?! Se kyllä on vaan leffan "mainos" mut juliste mikä juliste! Se on söpööö :3

Ja sit, mä tölläsin sitä ainaki viis minsaa, koska se on nii kiva! Pitäsköhän mun laittaa tännekki kuvia mun Robin- aiheisista tavaroista?

Joo! Ja antakaa toiveita, minkä postauksen teen (liittyen Robiniin ja mun elämään yhteensä!) niin saatan toteuttaakkin sen!

Robin unessa mukana

Elikkkääs.. Näin toissayönä unta :D
Tietenki, mutta siinä oli Robin myös :3

Elikkä, mä ja mun äiti mentii siinä unessa kauppaan. Citymarkettiin. Sit, äiskä lähti jonnekki vähä kauemmas ja mie menin kattoo elektroniikkaa. Sitte mä käännyin sinne, missä on kaikkii
kahvinkeittimiä, mikroja jne.
Sit siellä oli pöytä, tuoli, pöydällä pino Robin kortteja ja tussi.
Tuolilla istu sitte Robin! Mä sit sanoin sille tossa unessa, et "Mitä sä täällä yksin urpoilet?" Ku Robin siis teki siinä jotaki outoa :D

Sit mä sain nimmarikortin jossa oli keltasella, mustalla, siniselä, punasella ja lilalla eri tussilla kirjotettu sen nimmarit :33 Sit puhelimen takakanteenki Robin kirjotti.. Se meni sit vähän näytöllekki xD

Mun oli sit aapulla pakko tarkistaa puhelin :DD Se oli niiiiin todellisen tuntusta <33

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pälätystä + Aito joulukonsertti

Hohoooo, kuka meinaa mennä?
Meikä menis, jos ois kyyti ja asuisin lähempänä, mutku täältä pohjosesta ei oo karkaamista!
Täältä ei päääääse mihinkääään! Siks missasin Hartwallinki, koska asun täälä pohjosessa -.- Pohjosemmassa ku Oulu!

---

Njoo, nyt siihen pälätykseen :DD Selailin äsken Justin Bieber kuvia facebookissa. Sit siihe tuli sellane kuva, mis Justinia vissiin haastateltii.. Jajajooo.. Mä katoin et se oli Robin xD No joo, on siihen selityski! Ne silmät oli ihan Robinin näköset! Ainaki mun mielestä..

Ei silleen, et Robin matkis Justinin tyyliä, koska kummallakihan on hiukset sillee "pystyssä". Mutku se kuuluu teinien tyyliin :D Ja Robinille sopii hiukset sillee :3




TIIMARIIII :DDD

Telkusta tuli tiimarin mainos, jossa mein rakas Robbe oli :D Se siinä sit selitti jotai, etä kanttii mennä ostaa joulukortteja. Sit se sano, et niistä näkyy meidän sormenjäljet ku vissii ostamalla autetaan hyväntekeväisyydessä :3 Siis tottakai mä meen ostaa niitä kortteja!

On mukava ajatella, et tavallaan "tuntee", tai ainaki tietää edes YHDEN ihmisen (perheen jälkeen) joka on ilonen ja auttaa hyväntekeväisyydessä! Kuten Robin aina sanoo "On mahtavaa esiintyä hyvän asian puolesta" awsnaww :3

No, itekki toki auttaisin jos ois mahollisuus. Kerran toki lahjotin 20€ olikse SOS lapsikylälle vai olikse Elämä lapselle :3 Jälki tunne oli mahtava ku ties, et sai auttaa!

Eli, menkää ostaan joulukortteja tiimarista!! Ite meen heti ensviikolla!

Tulkoon Joulu

Joulu on tulollaan <3 Jeeee!
Siispä, ostan yhden joulu CD:n, jossa Robin laulaa yhden kappaleen Tulkoon joulu
Se on ihana, ja jää soimaan "luupilla mun korvissa" :D

"Joulu on taas, riemuitkaa nyt,
lapsi on meille, tänäyönä syntynyt"

Aws, miten Robbe osaakin laulaa niiiiiiin hyvin?!

No, ostan levyn sen takia, että Robin laulaa siinä, ja myös sen takia, että voidaan perheen kanssa kuunnella sitä jouluaattona :) Tosin, meen varmaan kelaamaan kokoajan tohon Robiin :D <3

Aijotteks te ostaa sen levyn? Mä en tiiä mikä sen nimi on, mut kai se on joku Maailman kauneimmat joululaulut tai joku sellane.

Aaaaa, mulla ei pyöri mielessä mikään muu tällä hetkellä ku vaaan Robin, Tulkoon joulu- biisi ja sit se Robinin elokuva <3

Tein siis tämmösen blogin koska......

... En jaksa alkaa kertoileen niille kavereille mun ihania kokemuksia, mielipiteitä ja muitakaan Robin juttuja kasvotusten, jotka laittaa heti naamansa sellaselle ilmeelle, että "jooo ei kiinnosta!" tai "taaaaas sitä Robinia, miten toi jaksaa?" ! Se on ärsyttävää!
Jos joku mun kaveri sattuu lukeen tätä, niin en ois tehny tätä jos mulle ei oltais silleen "taasko Robin?" tyylillä.. Miettikää ku te hehkutatte kokoajan samasta asiasta. En mäkään sano että "taaasko tuota?"

Nomutta! Tää EI oo siis fanisivu! Tää blogi kertoo mun elämästä, ja millasta se on ku Robin on kokoajan mukana c: Mutta erikseen mulla sitten on nää blogit:

• Omasta elämästä kertova blogi
• Mun koiran ja mun elämästä kertova blogi
• Robin Packalen epävirallinen fanisivu

Linkit lisään tuohon oikeaan reunaan, lukijoiden yläpuolelle, josta voi sitten katsoa niitä muitakin (:(:(:

Mutta nyt! Blogi on avattu, joten tänne sitten tulee mun elämää Robinin kanssa, eli millasta se on ku Robin on kokoajan mielessä, miltä tuntuu ku fanitan sitä TOSI paljon!